Intresserad av specialverktyg för måleri, bygg och industri?

Paintpro.se är stället man vänder sig till som medveten konsument om man söker kvalitetsverktyg. Paintpro är känd för sitt breda sortiment av lite ovanliga produkter och riktar sig främst till yrkesutövare som exempelvis målare, golvläggare och svetsare men även privatpersoner (gör-det-självare) som vill ha bra grejer. Paintpro är det moderna företaget som gärna sticker ut hakan med lite attityd. Paintpro sätter fokus på yrkesstoltheten. Det traditionella hantverket är viktigt för Paintpro men även innovationer och teknik som underlättar arbetet. Detta fick Carro & Co i uppdrag att gestalta i en ny logotyp och grafisk profil. Vi arbetade även fram wireframes till uppdaterad e-handel samt nyhetbrevsmall för e-postutskick till kunder.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Paintpro

Publicerat: 2017-05-29

Nätbutiken med rep på längden och tvären

Vi fick i uppdrag att ta fram grafisk profil och logotyp för den nya e-handelsbutiken Repbutiken.se. Här får ämnessökande privatpersoner och företag sitt lystmäte tillgodosett. Vi ville skapa ett varumärke som är inbjudande och personligt med känsla för det klassiska hantverket, material och kvalitet. Ett modernt företag som hänger med i tiden, men som samtidigt passar på att flörta och förmedla en stycke historia. Uppdraget bestod även i att arbeta fram sk. wireframes (struktur och placering av olika delar - ej design) för shopen samt exempel och skisser på implementation av andra enheter. 

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Repbutiken

Publicerat: 2017-05-20

Uppdaterad profil för Penselgrossisten

Penselgrossisten är känd för sitt breda utbud av lite udda produkter inom hantverk och byggnadsvård och tillsammans med den personliga kontakten är företaget att lita på i branschen. Carro & Co fick i uppdrag att uppdatera och modernisera logotyp och grafisk profil samt wireframes till webbutiken som skulle uppdateras. Visitkort och produktkatalogsomslag producerades också.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Penselgrossisten

Publicerat: 2017-04-20

Pilgrim² – en förhöjd upplevelse på Lödöse museum

På medeltiden var Lödöse en av Sveriges största städer och en knutpunkt för många pilgrimer. Med en arkeologisk skatt av pilgrimsmärken och spännande helgonberättelser har pilgrimernas liv levandegjorts i denna utställning på Lödöse museum. Utställningen tar också upp dagens pilgrimsresor och ställer frågor till samtidens rastlösa människor kring kontemplation och fysisk rörelse, vilket ger en helhetsbild av pilgrimsresor genom alla tider – igår, idag och imorgon. Carro & Co hade i uppdrag att ta fram en grafiskt koncept inklusive logotyp samt diverse mallar för vidare färdigställning av original.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Övrigt

Se jobb för denna kund: Lödöse museum

Publicerat: 2015-06-13

Ledarskapsutveckling som märks

Göteborgs Ledarinstitut har fått en ny, färsk responsiv hemsida signerad Carro & Co, Grafi Technology och Copydoc. Carro & Co stod för grafisk profil och logotyp samt hemsidesdesign. Vi tog även fram visitkort, wordmallar samt mall för e-postmarknadsföring. Den grafiska identiteten profilen ska förmedla Göteborgs Ledarinstituts äkta professionalism, men på ett mer kaxigt och personligt sätt än många konkurrenter – något som stämmer väl överens med grundaren Lisa Jarnvik.

gli.se

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Hemsida, Illustration, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Göteborgs Ledarinstitut

Publicerat: 2014-08-01

Logotyp för Frisk ventilation

Pelle Frisk Ventilation behövde ny logotyp. Det hjälpte vi gärna till med. En enklare grafisk manual, logotyp och visitkort var vad de i första hand behövde. Fortsättning följer...

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Frisk Ventilation

Publicerat: 2012-12-01

Från Topp till Tå till Viktoriasalongen

När skönhetsalongen Topp till Tå i Uddevalla skulle byta namn till Viktoriasalongen behövdes en kommunikationsplattform och total makeover: ny logga, hemsida, visitkort, tidskort, skyltning, prislista, presentkort, presentförpackningar, annonser m.m

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Viktoriasalongen

Publicerat: 2012-02-20

Nytt nätverk för kvinnnor i Göteborg

4 tjejer i Göteborg ville starta ett nätverk för kvinnor i deras nätverk. Carro & Co stod för logotypen.

Typ av jobb: Logotyp

Se jobb för denna kund: Queensclub

Publicerat: 2012-02-10

Profilering av Biogas 100

Trollhättan Energi producerar och säljer biogas som är 100 procent ren – Biogas 100. Den ska nu säljas via egna tankställen, från Mellerud i norr till Lilla Edet i söder. Uppdrag: Profilering av tankställen, inklusive logotyp för Biogas 100. Uppdragsgivare: Profil Communication

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Trollhättan Energi

Publicerat: 2010-01-01

Programmering: Grafi Technology