Intresserad av specialverktyg för måleri, bygg och industri?

Paintpro.se är stället man vänder sig till som medveten konsument om man söker kvalitetsverktyg. Paintpro är känd för sitt breda sortiment av lite ovanliga produkter och riktar sig främst till yrkesutövare som exempelvis målare, golvläggare och svetsare men även privatpersoner (gör-det-självare) som vill ha bra grejer. Paintpro är det moderna företaget som gärna sticker ut hakan med lite attityd. Paintpro sätter fokus på yrkesstoltheten. Det traditionella hantverket är viktigt för Paintpro men även innovationer och teknik som underlättar arbetet. Detta fick Carro & Co i uppdrag att gestalta i en ny logotyp och grafisk profil. Vi arbetade även fram wireframes till uppdaterad e-handel samt nyhetbrevsmall för e-postutskick till kunder.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Paintpro

Publicerat: 2017-05-29

Nätbutiken med rep på längden och tvären

Vi fick i uppdrag att ta fram grafisk profil och logotyp för den nya e-handelsbutiken Repbutiken.se. Här får ämnessökande privatpersoner och företag sitt lystmäte tillgodosett. Vi ville skapa ett varumärke som är inbjudande och personligt med känsla för det klassiska hantverket, material och kvalitet. Ett modernt företag som hänger med i tiden, men som samtidigt passar på att flörta och förmedla en stycke historia. Uppdraget bestod även i att arbeta fram sk. wireframes (struktur och placering av olika delar - ej design) för shopen samt exempel och skisser på implementation av andra enheter. 

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Repbutiken

Publicerat: 2017-05-20

Uppdaterad profil för Penselgrossisten

Penselgrossisten är känd för sitt breda utbud av lite udda produkter inom hantverk och byggnadsvård och tillsammans med den personliga kontakten är företaget att lita på i branschen. Carro & Co fick i uppdrag att uppdatera och modernisera logotyp och grafisk profil samt wireframes till webbutiken som skulle uppdateras. Visitkort och produktkatalogsomslag producerades också.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Penselgrossisten

Publicerat: 2017-04-20

Pilgrim² – en förhöjd upplevelse på Lödöse museum

På medeltiden var Lödöse en av Sveriges största städer och en knutpunkt för många pilgrimer. Med en arkeologisk skatt av pilgrimsmärken och spännande helgonberättelser har pilgrimernas liv levandegjorts i denna utställning på Lödöse museum. Utställningen tar också upp dagens pilgrimsresor och ställer frågor till samtidens rastlösa människor kring kontemplation och fysisk rörelse, vilket ger en helhetsbild av pilgrimsresor genom alla tider – igår, idag och imorgon. Carro & Co hade i uppdrag att ta fram en grafiskt koncept inklusive logotyp samt diverse mallar för vidare färdigställning av original.

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Övrigt

Se jobb för denna kund: Lödöse museum

Publicerat: 2015-06-13

Välkommen till Borås mest miljövänliga biltvätt.

Strax innan semestern fick Carro & Co uppdraget att ta fram ett kommunikationskoncept för ICA Maxis biltvätt i Borås. Den mest miljövänliga biltvätten i Borås faktiskt, i och med deras nya svanenmärkning. Tidigare hade kommunikationen spretat lite och ett enhetligt koncept saknades. Briefen bestod i att skapa ett unikt identitet för MAXI Biltvätt samtidigt som man skulle känna igen sig från ICA Maxis formspråk. Konceptidén bestod i att med glimten i ögat och dubbelbottnade budskap stärka det unika faktum att man kan handla och tvätta bilen vid samma tillfälle. I första läget tog vi fram stortavlor, badge till personal, skyltar vid tvätten samt diverse butiksmaterial till ICA Maxi – det är ju här vi kan nå en stor del av målgruppen.

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Illustration, Skyltmaterial, Reklamkampanj, Printmaterial

Se jobb för denna kund: ICA Maxi, Maxi Biltvätt

Publicerat: 2014-08-14

Ledarskapsutveckling som märks

Göteborgs Ledarinstitut har fått en ny, färsk responsiv hemsida signerad Carro & Co, Grafi Technology och Copydoc. Carro & Co stod för grafisk profil och logotyp samt hemsidesdesign. Vi tog även fram visitkort, wordmallar samt mall för e-postmarknadsföring. Den grafiska identiteten profilen ska förmedla Göteborgs Ledarinstituts äkta professionalism, men på ett mer kaxigt och personligt sätt än många konkurrenter – något som stämmer väl överens med grundaren Lisa Jarnvik.

gli.se

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Hemsida, Illustration, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Göteborgs Ledarinstitut

Publicerat: 2014-08-01

Kommunikation via förpackningar

Vårt uppdrag bestod i att ta fram ett kommunikationskoncept med fokus på Steinbrenner & Nybergs förpackningar. Vår ambition var att få kundens inre (själ/filosofi/arbetssätt) och yttre att ännu bättre tala samma språk än vad som tidigare gjorts. Vi ville helt enkelt att deras nyfikenhet, kreativa nytänkande, mod och driv inte bara ska synas i deras produkter, utan även i den grafiska profilen. Och inte minst att kommunicera detta via förpackningarna som produkten bärs hem i. Vi vill behålla ett uttryck som står för exklusivitet, men som samtidigt upplevs som mer personligt, modernt, fräscht och lättillgängligt.

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Steinbrenner & Nyberg

Publicerat: 2014-05-15

The Green heart of Gothenburg – andningshålet i city

Green heart är ett av Europas största grönområde och ett samarbete mellan Botaniska trädgården, Göteborgs Naturhistoriska museum och Slottsskogen. Vi stod för övergripande grafiskt koncept samt affisch, broschyr och broschyrställ på City Airport, vykort, annons i What´s on och Faktum samt affisch i turstbyråns skyltfönster.    

Typ av jobb: Grafisk profil, Illustration, Reklamkampanj, Annons, Printmaterial

Publicerat: 2013-06-16

Nya riktlinjer för Innovationskontor Väst

Innovationskontor Väst behövde styra upp sin interna grafiska profil och samtidigt ett gäng officemallar med den genomgående gröna tråden. Grafisk manual och diverse word- och powerpointmallar kunde vi bistå med.

Typ av jobb: Grafisk profil

Publicerat: 2013-01-20

Amanda Boman slår upp portarna igen

Saluhallen slår efter lång renovering upp portarna igen och Amanda Boman har under tiden fått en total makeover. Carro & Co står för idékoncept för nygamla Amanda Boman Bar och Bistro och har tillsammans med Formelle Arkitektur, Soundmark och Grafi Technology tagit fram inredning, grafiskt manér (visitkort, menyer, skyltar etc), ljuddesign och hemsida. Här ser du hemsidan där besökaren även här ska mötas av restaurangens unikitet och känsla.

www.amandaboman.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Hemsida

Se jobb för denna kund: Amanda Boman

Publicerat: 2012-12-14

Logotyp för Frisk ventilation

Pelle Frisk Ventilation behövde ny logotyp. Det hjälpte vi gärna till med. En enklare grafisk manual, logotyp och visitkort var vad de i första hand behövde. Fortsättning följer...

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Frisk Ventilation

Publicerat: 2012-12-01

Ny hemsida för Hälsobolaget

Vid årsskiftet lanserade vi nya hemsidan för Hälsobolaget. Med en ny grafisk profil gör den nu ett större avtryck, tar för sig bättre och förklarar för besökaren deras erbjudande. Inledningsvis får besökaren välja mellan företagshälsovård eller privatsjukvård, men kan enkelt gå mellan de två alternativen även senare. En allmän del har man alltid tillgång till högst upp. På sidan finns nyheter, deras tjänster, hur de arbetar, nedladdningsbara pdf:er och mycket mer. En utbildningsmodul gör att man kan läsa om Hälsobolagets utbildningar och göra intresseanmälning till den specifika utbildningen, direkt på nätet. Bakom allt ligger ett användarvänligt administrationssystem som hjälper kunden att enkelt uppdatera sidan.

www.halsobolaget.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Hemsida

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-02-23

Gränseraser – hemsidan för kreatörer

Projektet Gränseraser jobbar för att stärka det kreativa näringslivet inom Fyrbodal i Sverige och Nedre Glommaregionen i Norge. Denna webbplats ska inpirera till att få kreatörerna att synas tillsammans. Sidan är för kreatörer som kostnadsfritt vill ha ett medie att synas i. Här kan kreatörer lägga upp sin profil genom att presentera sig, lägga upp profilbild, bilder, filmer, kontaktuppgifter och blogga, allt för att visa upp sig för sina eventuella kunder och samarbetspartners. Som besökare kan du söka efter profession, karta eller fritextsöka. Portalen är anpassad för att passa olika upplösningar och storlekar.

www.granseraser.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Hemsida

Se jobb för denna kund: Innovatum Teknikpark

Publicerat: 2012-02-23

Från Topp till Tå till Viktoriasalongen

När skönhetsalongen Topp till Tå i Uddevalla skulle byta namn till Viktoriasalongen behövdes en kommunikationsplattform och total makeover: ny logga, hemsida, visitkort, tidskort, skyltning, prislista, presentkort, presentförpackningar, annonser m.m

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Viktoriasalongen

Publicerat: 2012-02-20

Segertoft & partner i ny och fräsch tappning

Steg 1: Ta fram en kommunikationsplattform och ge exempel på implementering.
Steg 2: Låta den nya plattformen, loggan och grafiska profilen genomsyra all kommunikation. Den nya "gröna" tråden syns nu i allt från visitkort, brevpapper, skyltar, dörrar och inredning till mappar, foldrar, hemsida, nyhetsbrev och annonser.

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Skyltmaterial, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2010-12-01

Profilering av Biogas 100

Trollhättan Energi producerar och säljer biogas som är 100 procent ren – Biogas 100. Den ska nu säljas via egna tankställen, från Mellerud i norr till Lilla Edet i söder. Uppdrag: Profilering av tankställen, inklusive logotyp för Biogas 100. Uppdragsgivare: Profil Communication

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil

Se jobb för denna kund: Trollhättan Energi

Publicerat: 2010-01-01

Programmering: Grafi Technology