Ny hemsida för Maxi Biltvätt i Borås

Maxi Biltvätt i Borås behövde öka sin digitala närvaro med ny hemsida, sökmotorsoptimering, sociala medier och e-postmarknadsföring. Vi skapade en användarvänlig, responsiv hemsida med administrativt gränssnitt, tydligare ingångar till viktiga innehållsdelar och utbud för respektive målgrupp. Även integration med sociala medier, kundrecensioner samt design och programmering av nyhetsbrevsmall.

maxibiltvatt.se

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Maxi Biltvätt

Publicerat: 2016-12-02

Bli fri från löss med Hedrin

Hedrin har tre receptfria produkter på marknaden som effektivt behandlar löss. Vårt uppdrag var att ta fram en ny hemsida där design och struktur förtydligar de olika produktfördelarna och hur man använder produkterna, men också underlätta köpprocessen.

hedrin.se

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Mundipharma

Publicerat: 2015-10-02

Unikt semesterboende i Italien – året runt

Paret Rösman älskar Italien, och särskilt då området Le Marche. Därför satsar de sedan några år tillbaka på att förmedla semesterboende i Italien. Och att ge turister en upplevelse av det riktiga Italien. Dessutom året runt. Vår uppdrag låg i att paketera om den tidigare siten till en ny hemsida samt tillhörande e-postmarknadsföring. Den levande startsidan ger besökaren ett smörgåsbord av läckerheter (resmål, boende, artiklar etc) och en känsla, så att man redan på startsidan ska få ett sug av Italien och det goda livet. Vi ville lyfta upp Rösmans expertis, göra sidan levande och samtidigt lätt att ta till sig och navigera på för att få en tydlig bild av boendena och informationen kring dessa. 

agenzia4stagioni.com

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Agenzia 4 Stagioni

Publicerat: 2015-02-10

Ny hemsida på tapeten

Rollerboys Måleri består av ett gäng killar som med ett uttalat miljöengagemang är extra sugna på kreativa lösningar. Deras nya hemsida skulle sticka ut och visa på deras unika talang, vara personlig och samtidigt med enkel och överskådlig info och tydlig möjlighet till kontakt. Att visa på människorna som ska komma hem till dig var viktigt. Rollerboys Måleri erbjuder även unika fototapeter, då grundaren Martin Söderqvist är mycket erfaren och driven fotograf. Lösningen bestod av en responsiv hemsida med möjlighet till enklare administration, främst gällande referensbilder.

Nyfiken? Kika in på www.rollerboys.se

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Rollerboys Måleri

Publicerat: 2014-12-16

Ledarskapsutveckling som märks

Göteborgs Ledarinstitut har fått en ny, färsk responsiv hemsida signerad Carro & Co, Grafi Technology och Copydoc. Carro & Co stod för grafisk profil och logotyp samt hemsidesdesign. Vi tog även fram visitkort, wordmallar samt mall för e-postmarknadsföring. Den grafiska identiteten profilen ska förmedla Göteborgs Ledarinstituts äkta professionalism, men på ett mer kaxigt och personligt sätt än många konkurrenter – något som stämmer väl överens med grundaren Lisa Jarnvik.

gli.se

Typ av jobb: Logotyp, Grafisk profil, Hemsida, Illustration, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Göteborgs Ledarinstitut

Publicerat: 2014-08-01

Scandinanavia VA-Teknik får ny hemsida

Utan att störa trafik eller närboende installerar de släta och självbärande rör av miljövänlig polyeten inuti befintliga vatten- och avloppsledningar. Nu har de dessutom en sprillans ny hemsida.

svatek.se

Typ av jobb: Hemsida

Publicerat: 2014-04-15

Under Gamlestan ligger en hel stad

Nya Lödöse – staden där människorna bodde före de befolkade Göteborg, och staden som ligger just under Gamlestan i Göteborg. Gamlestans centrum kommer de närmaste åren att genomgå stor förändring – ny bebyggelse med hus, knutpunkt för kollektivtrafiken, gång- och cykelbanor. I och med detta kommer staden under som legat mer eller mindre gömd i hundratals år – nu att grävas upp. Detta innebär Västsveriges största stadsarkeologiska utgrävning någonsin! I detta spännande projekt hjälpte vi till med en responsiv hemsida samt strategi och upplägg för den digitala närvaron på nätet (facebook, twitter, youtube, flickr, nyhetsbrev, integration osv).

www.stadennyalodose.se

Typ av jobb: Hemsida

Publicerat: 2013-07-17

Amanda Boman slår upp portarna igen

Saluhallen slår efter lång renovering upp portarna igen och Amanda Boman har under tiden fått en total makeover. Carro & Co står för idékoncept för nygamla Amanda Boman Bar och Bistro och har tillsammans med Formelle Arkitektur, Soundmark och Grafi Technology tagit fram inredning, grafiskt manér (visitkort, menyer, skyltar etc), ljuddesign och hemsida. Här ser du hemsidan där besökaren även här ska mötas av restaurangens unikitet och känsla.

www.amandaboman.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Hemsida

Se jobb för denna kund: Amanda Boman

Publicerat: 2012-12-14

Ny hemsida för Hälsobolaget

Vid årsskiftet lanserade vi nya hemsidan för Hälsobolaget. Med en ny grafisk profil gör den nu ett större avtryck, tar för sig bättre och förklarar för besökaren deras erbjudande. Inledningsvis får besökaren välja mellan företagshälsovård eller privatsjukvård, men kan enkelt gå mellan de två alternativen även senare. En allmän del har man alltid tillgång till högst upp. På sidan finns nyheter, deras tjänster, hur de arbetar, nedladdningsbara pdf:er och mycket mer. En utbildningsmodul gör att man kan läsa om Hälsobolagets utbildningar och göra intresseanmälning till den specifika utbildningen, direkt på nätet. Bakom allt ligger ett användarvänligt administrationssystem som hjälper kunden att enkelt uppdatera sidan.

www.halsobolaget.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Hemsida

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-02-23

Gränseraser – hemsidan för kreatörer

Projektet Gränseraser jobbar för att stärka det kreativa näringslivet inom Fyrbodal i Sverige och Nedre Glommaregionen i Norge. Denna webbplats ska inpirera till att få kreatörerna att synas tillsammans. Sidan är för kreatörer som kostnadsfritt vill ha ett medie att synas i. Här kan kreatörer lägga upp sin profil genom att presentera sig, lägga upp profilbild, bilder, filmer, kontaktuppgifter och blogga, allt för att visa upp sig för sina eventuella kunder och samarbetspartners. Som besökare kan du söka efter profession, karta eller fritextsöka. Portalen är anpassad för att passa olika upplösningar och storlekar.

www.granseraser.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Hemsida

Se jobb för denna kund: Innovatum Teknikpark

Publicerat: 2012-02-23

Ny hemsida för Viktoriasalongen

En enklare hemsida med vackra bilder, lockande beskrivningar och olika aktuella erbjudanden.

www.viktoriasalongen.se

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Viktoriasalongen

Publicerat: 2011-06-28

Segertoft & partner får ny hemsida

Segertoft & partner behövde förnya sin hemsida, och vi hjälpte dem gärna. Resultatet ser du här.

www.segertoft.com

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2010-12-05

Programmering: Grafi Technology