Superhjälten gör succe!

Här ser du annonsen som inte nog med att den i skrivandets stund fått in nästan 100 ansökningar (och då har vi fortfarande drygt en vecka kvar innan ansökningstiden går ut), utan dessutom ökat besökarantalet på Segertoft & partners hemsida med 1 200 % (!) redan samma dag som annonsen visade sig. Som grädden på moset vill en av tidningarna dessutom göra reportage för näringsbilagan. Och allt detta från en skapligt liten annons (en knapp kvartssida) med två införanden i lokaltidingarna Bohusläningen och TTELA. Detta kallar vi kommunikativ kraft!

Typ av jobb: Annons

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2012-09-06

Segertoft & partner växer så det knakar

Segertoft & partner har det senaste året vi jobbat med dem, växt på både längden och tvären. Det tycker vi såklart är jättekul. Fler medarbetare har anställts, kontor i Trollhättan har öppnats och just i skrivandets stund byggs kontoret i Uddevalla ut för fullt, och det med ytterligare en våning. Här ser du två platsannonser vi gjort för dem under året, publicerade i Bohusläningen och TTELA. Med glimten i ögat ville vi sticka ut bland rekryteringsannonserna och visa att Segertoft & partner inte är en traditionell ekonomibyrå. Resultatet? Över 50 sökande på vardera och flera mycket lämpliga kandidater. Vad som händer härnäst? Håll utskick i tidningarna i höst...

Typ av jobb: Annons

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2012-06-12

Folder för Segertoft & partner

Segertoft & partner behövde en allmän folder att lämna efter sig i olika sammanhang, lägga en hög på lämpliga ställen, till befintliga kunder, kunders vänner, etc. Men Segertoft & partner är ingen vanlig ekonomibyrå, och det ska ju naturligtvis även foldern kommunicera. En allmänt rådande förvirring för gemene man, var att Revisor och Redovisningskonsult innebar samma sak, och att man i vanligt tal ofta säger Revisor, när man faktiskt menar något annat. Detta resulterade i en folder i fickformat, med något kaxig framsida. Pricken över i:et anslutades med erbjudandet "En timmes konsultation".

Typ av jobb: Företagspresentation, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2010-12-20

Segertoft & partner får ny hemsida

Segertoft & partner behövde förnya sin hemsida, och vi hjälpte dem gärna. Resultatet ser du här.

www.segertoft.com

Typ av jobb: Hemsida

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2010-12-05

Segertoft & partner i ny och fräsch tappning

Steg 1: Ta fram en kommunikationsplattform och ge exempel på implementering.
Steg 2: Låta den nya plattformen, loggan och grafiska profilen genomsyra all kommunikation. Den nya "gröna" tråden syns nu i allt från visitkort, brevpapper, skyltar, dörrar och inredning till mappar, foldrar, hemsida, nyhetsbrev och annonser.

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Skyltmaterial, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Segertoft & partner

Publicerat: 2010-12-01

Programmering: Grafi Technology