Företagshälsovård - hur funkar det egentligen?

Företagshälsan är för många fortfarande en djungel att förstå sig på. Vad gäller, vad får jag som anställd och vad är jag som chef skyldig till eller kan få stöd och hjälp med? Frågorna är många. Hälsobolaget tar ett grepp och reder ut det hela. Resultatet ser du på hemsidan och i denna trycksak som de lämnar ut i nya sammanhang när de träffar personal eller presumtiva kunder.  

Typ av jobb: Printmaterial

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2017-04-29

Hälsobolaget växer och växer

Vi har haft glädjen att följa Hälsobolaget genom åren och se hur de växer och tar ny mark på både privatsjukvård- och företagshälsovårdssidan – faktum är att de är ett av västsveriges mest framgångsrika företag inom företagshälsovård. Detta är fantastiskt kul tycker vi. Men fler etableringar och större lokaler innebär även fler personal. Och eftersom kunden är i fokus är därför extra viktigt att hitta rätt medarbetare. Här finner du några av de platsannonser vi stått bakom det senaste året.

Typ av jobb: Annons

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2014-07-01

Fint som snus.

Nu har gänget på Hälsobolaget även snusnäsdukar att profilera sig med.

Typ av jobb: Övrigt

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-08-21

Dags att satsa på sin personal?

Nu har vi hjälpt Hälsobolaget med att ta fram en liten broschyr riktade mot företag. Vi ville, med glimten i ögat inspirera och peppa företagen att satsa mer på hälsan i företagen. I foldern presenteras Hälsobolagets olika erbjudanden, lite statistik och kundcase – allt för att visa på vikten av att satsa på hälsan hos sin personal.

Typ av jobb: Printmaterial

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-06-15

En gammal nyhet

Att Asbest är farligt, är ingen nyhet. Men att månniskor fortfarande dör i sjukdomar relaterade till det, är tyvärr fortfarande en sanning. I samband med att flera rapporter och nyheter tog upp detta, passade Hälsobolaget på att skicka ut ett direktutskick till cheferna inom byggbranschen.

Typ av jobb: DR, Printmaterial

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-05-01

Folder för Hälsobolaget

Foldern lämnas till anställda, där arbetsplatsen tecknat avtal med Hälsobolaget. Till detta tog vi fram ett plastkort, som kan följa med foldern eller vara fristående. Tanken är att det ska bli enklare för den anställda att ta hjälp av Hälsobolaget.

Typ av jobb: Printmaterial

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-04-08

Ny hemsida för Hälsobolaget

Vid årsskiftet lanserade vi nya hemsidan för Hälsobolaget. Med en ny grafisk profil gör den nu ett större avtryck, tar för sig bättre och förklarar för besökaren deras erbjudande. Inledningsvis får besökaren välja mellan företagshälsovård eller privatsjukvård, men kan enkelt gå mellan de två alternativen även senare. En allmän del har man alltid tillgång till högst upp. På sidan finns nyheter, deras tjänster, hur de arbetar, nedladdningsbara pdf:er och mycket mer. En utbildningsmodul gör att man kan läsa om Hälsobolagets utbildningar och göra intresseanmälning till den specifika utbildningen, direkt på nätet. Bakom allt ligger ett användarvänligt administrationssystem som hjälper kunden att enkelt uppdatera sidan.

www.halsobolaget.se

Typ av jobb: Grafisk profil, Kommunikationskoncept, Hemsida

Se jobb för denna kund: Hälsobolaget

Publicerat: 2012-02-23

Programmering: Grafi Technology